Login to your account

Username
Password *
Remember Me
Urednica

Urednica

POZIV ZA SUDJELOVANJE NA SAJMU POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA 

„DANI MALINE I MEDA ŽEPČE 2022.“

 

Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče organizira 6.Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju „Dani maline i meda Žepče 2022“.

Sajamska manifestacija će se održati u petak, 15.7.2022. god. na Gradskoj tržnici Žepče. Na sajmu će se okupiti izlagači iz cijele BiH. Izlagačima koju su zainteresirani da svoje proizvode izlažu dva dana, data je mogućnost da svoje proizvode izlažu i u subotu 16.07.2022.g. u sklopu pijačnog dana na Gradskoj tržnici  Žepče.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na sajamskoj manifestaciji kao izlagači, te predstavite vaše proizvode i proširite mrežu vaših suradnika i kupaca.

Odluka organizatora je da se kotizacija za učešće na sajmu ove godine naplaćuje u iznosu od 20 KM. Naplata kotizacije će se vršiti na dan sajma.

Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje, hrana i osvježenje, kao i brojne nagrade i iznenađenja koje pripremamo za sve izlagače i posjetitelje. 

Molimo da svoj interes za izlaganje na sajmu iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi OVDJE.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e mail-a na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na tel: 032 880 273, 032 889 022.

Rok za prijavu je srijeda 07.07.2022.godine. Broj mjesta je ograničen!

Kontakt osobe: Marijana Zovko i Gabrijela Nedić

Važna napomena: Na sajmu nije dozvoljen nastup preprodavačima. Izlagati se mogu samo vlastiti proizvodi. 

 

U prošloj godini, tijekom perioda travnja do prosinca 2021. godine, Razvojna agencija Žepče provodila je aktivnosti u okviru dva projekta koji su podržani od strane USAID/WHAM projekta.

Dana 24.2.2022.godine Razvojna agencija Žepče je održala sastanak s predstavnicima austrijskog poduzeća Fruit Security GmbH. Sastanku su prisustvovali izvršni direktor Fruit Security GmbH Rupert Matzer, agronom Christian Wolf i zastupnik za BiH Nebojša Stanišljević, ispred RAŽ-a direktorica Branka Janko, menadžerica za poljoprivredu i ruralni razvoj Marijana Zovko i projekt menadžer Jugoslav Sarajlić, te agronom Borko Međedović angažiran po projektu "centrikomNET".

RAZVOJNA AGENCIJA ŽEPČE POZIVA SVE ZAINTERESIRANE DA SE PRIJAVE

 NA OBUKE ZA POLJOPRIVREDNIKE

Stranica 1 od 114

Twitter Feeds