Login to your account

Username
Password *
Remember Me

U sklopu projekta "RAŽ za Radno Aktivne Žene" kojeg je implementirala Razvojna agencija Žepče iz proračuna projekta „Gender odgovorno budžetiranje u kontekstu reforme budžetskih procesa u Federaciji Bosne i Hercegovine“ izrađen je promotivni video projekta.

Dana 18. i 21.12.2020.godine potpisani su memorandumi o suradnji između Općine Žepče i udruženja žena UŽ „PRVA“ Žepče i UŽ „Begov Han“, te Općine Zavidovići i UŽ „Krivaja Iskra“ i UŽ „Majska ruža“, a u sklopu projekta „RAŽ za Radno Aktivne Žene“.

U sklopu projekta „RAŽ za Radno Aktivne Žene“ u periodu od 07.-18.12.2020.godine, održan je ciklus obuka na temu „Standardizacije proizvodnje, uvođenje standarda i receptura u proizvodnji prerađevina od voće i povrća" za članice udruženja žena iz općina Žepče i Zavidovići.

U Žepču je u četvrtak  17.12.2020. osnovan Klub za podršku poduzetništvu žena Žepče koji je iniciran od strane Udruženja poslovnih žena u BiH, a podržan od strane Općine Žepče i Razvojne agencije Žepče, kao tehničkog koordinatora.

Projekt Europske unije EU4AGRI objavio je javni poziv vrijedan 3,5 miliona KM za podršku investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju u BiH s ciljem postizanja održive poljoprivrede, kontroliranje uporabe prirodnih resursa i uvođenja dobrih praksi, te stvaranja novih i očuvanja postojećih radnih mjesta.

Prvog prosinca 2020. godine Sweden/USAID FARMA II projekt ponovo je pokrenuo kampanju Hrana Gurmana kako bi uoči blagdanske sezone skrenuo pažnja potrošača u BiH na lokalne delicije i njihove proizvođače. Projekt danas poziva sve zainteresirane male biznise da se uključe u kampanju i iskoriste njenu platformu za promociju proizvoda i poboljšanje prodaje.

Stranica 1 od 65

Twitter Feeds