Login to your account

Username
Password *
Remember Me
Urednica

Urednica

Dana 09.09.2019.godine obilježen je završetak sanacije putne infrastrukture u naselju Brižđe u Željeznom Polju, čiji su radovi realizirani u sklopu projekta „safEarth“ - „Upravljanje rizikom korištenja zemljišta izradom karata podložnosti na klizanje“.

Razvojna agencija Žepče, u okviru prekograničnog projekta „safEarth“, nabavila je profesionalnu geodetsku opremu za prikupljanje podataka, snimanje klizišta i nepristupačnih terena koja je predana na korištenje Službi za graditeljstvo i prostorno uređenje općine Žepče.

POZIV ZA SUDJELOVANJE

NA SAJMU POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA

„DANI MALINE I MEDA" ŽEPČE 2019.

13.07.2019. godine

Inspirirani dosadašnjim interesom građana Žepča i šire za željom da se bolje i kvalitetnije upoznaju s domaćom proizvodnjom i proizvođačima iz okruženja, Razvojna agencija Žepče (RAŽ) organizira ove godine 4. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju „Dani maline i meda" Žepče 2019.  Generalni pokrovitelj je općina Žepče i općinski načelnik Mato Zovko, a suorganizator "Agroklaster" doo Vukovarsko-srijemske županije. Podršku sajmu pruža Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Zeničko-dobojskog kantona.

Sajamska manifestacija će se održati u subotu, 13.07.2019. godine na Gradskoj tržnici Žepče. Mogućnost izlaganja na sajmu imaju svi sektori poljoprivrede, a očekujemo veliki broj gostiju i izlagača iz cijele BiH, kao i goste iz Hrvatske i Srbije, predstavnike donatora, međunarodnih organizacija i ministarstava.

Kotizacija na sajmu se ne plaća. Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi, osvježenje i hrana, kao i brojne nagrade i iznenađenje.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na manifestaciji kao izlagači. Molimo da svoj interes iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi u prilogu poziva. Vašu prijavu možete poslati putem mail-a na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili nas kontaktirati na tel: 032 880 273.

Rok za prijavu je petak 01.07.2019.godine. Kontakt osobe: Marijana Zovko i Gabrijela Perković.

 

Iskreno se radujemo Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

PRIJAVNI OBRAZAC

Razvojna Agencija Žepče je uz podršku Općine Žepče organizirala posjetu 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Sajam su 13.05.2019. godine posjetili predstavnici RAŽ-a, Općine te predstavnici zadruga, udruženja, poljoprivrednih obrta, agronomi i veterinari.

U sklopu Mostarskog sajma upriličena je međunarodna konferencija “Gospodarstvo – ključni čimbenik razvoja društva” koja je okupila brojne gospodarstvenike iz BiH i zemalja regije, kao i predstavnike gradova i sveučilišta.

Stranica 1 od 99

Twitter Feeds