Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Info dan „Javni pozivi namijenjeni poticanju poljoprivrednih djelatnosti u 2021.godini“

Ocijeni
(1 Glasaj)
Autor  | Objavljeno u: Novosti

Razvojna agencija Žepče Vas poziva na Info dan „Javni pozivi namijenjeni poticanju poljoprivrednih djelatnosti u 2021.godini“, koji će se održati u četvrtak, 25.02.2021. godine u Sali OV Žepče s početkom u 11 sati.

Info dan je prilika za sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, obrtnike, predstavnike poduzeća, zadruga i udruženja da se bolje upoznaju sa mogućnostima i uvjetima apliciranja na  najavljene javne pozive u 2021.godini u sklopu  poziva EU4Agri programa.

Svrha info dana je upoznati poljoprivredne proizvođače s mogućnostima apliciranja na javne pozive namijenjene poticanju poljoprivredne proizvodnje, uvjetima i kriterijima koje trebaju ispuniti kako bi ostvarili pravo na apliciranje.

Nadamo se da će te biti u prilici da sudjelujete na info danu, kako bi se na vrijeme pripremili za buduće javne pozive od strane EU4Agri  i sličnih programa.

Zbog pandemije covid 19, broj mjesta za učešće je ograničen te vas molimo da nam svoj dolazak potvrdite najkasnije do utorka 23.02.2020.godine do 12 sati, putem mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na tel: 032/880-273. Kontakt osobe Gabrijela Nedić i Marijana Zovko. 

  

Čitano 166 puta
Zadnji put promjenjen Srijeda, 17 Februar 2021 10:54

Twitter Feeds