Login to your account

Username
Password *
Remember Me

OBJAVLJEN PRVI EU4AGRI

Ocijeni
(1 Glasaj)
Autor  | Objavljeno u: Novosti

Razvojna agencija Žepče obavještava da je objavljen javni poziv Evropske unije EU4Agri vrijedan 3 miliona KM za dodjelu bespovratnih sredstava tj. investicija u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID19 pandemijom.

 

Na javni poziv se mogu prijaviti poduzeća, obrti/poduzetnici i zadruge koja se bave preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili proizvodnjom prehrambenih proizvoda i upisani su u registar klijenata kod nadležnog ministarstva/institucije, i koja u vlasničkoj strukturi imaju manje od 25% javnog kapitala ili glasačkih prava tog javnog kapitala i nisu članica holdinga.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2020.godine do 15:00 sati. 

Razvojna agencija Žepče poziva sve zainteresirane da se informiraju o javnom pozivu svaki dan u vremenu od 8:00 do 14:00 sati, putem E-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , ili putem tel: 032 880 273. Za više konzultacije potrebno je dogovoriti sastanak.

 

Čitano 136 puta

Twitter Feeds