Login to your account

Username
Password *
Remember Me

U Mostaru održana konferencija Gospodarstvo – ključni čimbenik razvoja društva Istaknuto

Ocijeni
(1 Glasaj)
Autor  | Objavljeno u: Novosti

U sklopu Mostarskog sajma upriličena je međunarodna konferencija “Gospodarstvo – ključni čimbenik razvoja društva” koja je okupila brojne gospodarstvenike iz BiH i zemalja regije, kao i predstavnike gradova i sveučilišta.

Konferencija je okupila brojne predstavnike domaćih i međunarodnih institucija, gospodarstvenike, predstavnike sveučilišta, a pokroviteljstvo je pripalo dr. Draganu Čoviću. Organizatori događaja bili su Gospodarska komora FBiH, Sveučilište u Mostaru, Forum gradova, Forum komora Jadransko-jonske makroregije, Grad Mostar i Vanjskotrgovinska komora BiH.

Pozivu predsjednika Gospodarske komore FBiH Marka Šantića odazvala se i Razvojna agencija Žepče koja je nazočila Međunarodnoj konferenciji ali i Drugom sveučilišnom forumu koji je održan u sklopu konferencije.

Tema sveučilišnog foruma bila je Digitalna transformacija društva – uloga obrazovanja. U sklopu konferencije govorilo se i  o uspostavi sustava obveza energetske učinkovitosti, o arbitražnom rješavanju trgovačkih procesa, a jedna od tema je “Gradovi i kulturno naslijeđe – ideje i primjeri dobre prakse za Jadransko-jonsku makroregiju”.

Čitano 513 puta
Zadnji put promjenjen Četvrtak, 11 April 2019 14:01

Twitter Feeds