Login to your account

Username
Password *
Remember Me
Urednica

Urednica

Razvojna agencija Žepče organizira Info dan Javnog poziva za učešće u IFAD Projektu razvoja ruralnih poduzeća i poljoprivrede koji je objavio Ured za koordinaciju projekata (PCU) pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Razvojna agencija Žepče je u petak 19.11.2021. godine u Sali OV Žepče organizirala Info dan o aktualnom javnom pozivu Federalnog Ministarstva Raseljenih Osoba „Podrška zapošljavanju/samozapošljavanju povratnika u poljoprivredi u periodu 2022 – 2023.godina“ za područje entiteta Federacija Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina (BiH) je sa Međunarodnim fondom za poljoprivredni razvoj (IFAD) zaključila kreditni Sporazum o financiranju Projekt razvoja ruralnih poduzeća i poljoprivrede (Rural Enterprises and Agricultural Development Project (READP).

Sajam SmAgTech EXPO su zajednički organizirale visokoobrazovne institucije, tehnološki parkovi i poduzeća iz regije, a financiran je sredstvima Europske unije kroz projekt Vitalizing ICT Relevance in Agricultural Learning (VIRAL) iz Erasmus + programa, u periodu od 16.-17.11.2021.godine.

Pozivamo Vas na Info dan predstavljanja Javnog natječaja za  podnošenje prijava za program pomoći održivog povratka „Podrška zapošljavanju/samozapošljavanju povratnika u poljoprivredi u periodu 2022 – 2023.godina“ za područje entiteta Federacija Bosne i Hercegovine, od strane Federalnog Ministarstvo Raseljenih Osoba i Izbjeglica.

Stranica 1 od 111

Twitter Feeds