Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Javni poziv Udruženja "Spori turizam" iz Žepča Istaknuto

Ocijeni
(1 Glasaj)
Autor  | Objavljeno u: Novosti

Udruženje „Spori turizam“ iz Žepča objavljuje javni poziv  svim zainteresiranim  osobama koje se bave izradom rukotvorina, autohtonih gastronomskih proizvoda i radom na očuvanju starih zanata, da se  uključe u projekt „Stare vrijednosti za novu budućnost“ koji se realizira u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III – LOD III“, a kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA).

Cilj ovog  projekta je doprinijeti poboljšanju kvalitete života stanovništva u ruralnim područjima općine Žepče kroz unaprjeđenje postojeće proizvodnje i promocije rukotvorina i autohtonih gastro proizvoda i očuvanje starih zanata.

Projekt će doprinijeti ekonomskom osnaživanju 35 osoba, bez obzira na spol, dob i etničku pripadnost nastanjenih u ruralnim područjima općine Žepče, koje se bave proizvodnjom rukotvorina, autohtonih gastro proizvoda i očuvanjem starih zanata kroz podizanje znanja proizvodnih, prodajnih i marketinških vještina. Obogatiti će postojeću turističku ponudu općine Žepče kroz jačanje kapaciteta proizvođača rukotvorina, autohtonih gastro proizvoda i očuvanje starih zanata i kroz izradu kataloga proizvoda i proizvođača koji će služiti promociji, unaprjeđenju prodaje, očuvanju tradicije i uvrštavanju istih u stalnu turističku ponudu općine Žepče.

Pravo na prijavu na javni poziv imaju osobe koje imaju prebivalište na području općine Žepče, a bave se izradom:

•RUKOTVORINA 

•SUVENIRA 

•AUTOHTONIH GASTRONOMSKIH PROIZVODA

KRITERIJI ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU:

1.Da imate prebivalište u općini Žepče

2.Da ste punoljetna osoba

3.Da se bavite izradom rukotvorina ,suvenira,autohtonih gastronomskih proizvoda  ( Izjava)

4.Da će te  sudjelovati na svim projektom planiranim aktivnostima i obukama , što potvrđujete svojoj prijavom. 

 

Rok za prijavu je petak, 19.07.2013.god. do 16:00 sati, a broj prijava je ograničen.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon  032 880 273.

Pomoć u provedbi projekta pruža Razvojna agencija Žepče.

 

Projekt "Stare vrijednosti za novu budućnost" se realizuje u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokratije/demokracije III – LOD III“ kojeg finansira Evropska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) u iznosu od 2 miliona eura. 


 

Čitano 3917 puta
Zadnji put promjenjen Petak, 12 Juli 2013 12:12

Twitter Feeds