Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Poziv poljoprivrednicima za dopunu dokumentacije

Ocijeni
(1 Glasaj)
Autor  | Objavljeno u: Novosti

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači općine Žepče koji su podnijeli zahtjev za sufinanciranje proljetne sjetve na koji je općina Žepče aplicirala po Javnom pozivu Federalnog ministarstva za poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva broj: 01-04/2-549/2020 od 10.04.2020.godine, da svoje zahtjeve dopune sa:

1. Originalnim ili ovjerenim kopijama fiskalnog računa kupljenog sjemena, mineralnog gnojiva i zaštitnih sredstava za izvršenu proljetnu sjetvu (odnosi se na poljoprivrednike koji iste nisu dostavili prilikom podnošenja zahtjeva ili su ih dostavili u neovjerenoj kopiji).

2.Potvrdom o aktivnom žiro računu (odnosi se na poljoprivrednike koji istu nisu dostavili ).

3.Poljoprivrednici koji su podnijeli zahtjev a nisu upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstva/klijenata, dužni su podnijeti zahtjev za upis u isti.

Rok za  navedeno je 29.05.2020.godine. Dokumentacija se dostavlja u Službu za gospodarstvo i financije općine Žepče- ured broj 12.

Prije isplate obračunatih troškova proljetne sjetve poljoprivrednici će biti obaviješteni o terminima svoga potpisivanja na krajnjoj listi korisnika koju Općina, zajedno sa originalnim računima o kupovini repromaterijala, mora dostaviti Federalnom ministarstvu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Kantonalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

 

Po ovlaštenju Općinskog načelnika

Pomoćnik Općinskog načelnika

Namik Malićbegović, dipl.oec.

 

 

Preuzeto sa www.opcina-zepce.com : LINK 

Čitano 251 puta

Twitter Feeds